I'm gonna make you laugh

Jag är en sann Monty Python-nörd and proud of it. Igår gick fantastiska "The Meaning of Life" på TV, fast man har sett filmen en sisådär 3948564702 gånger, så tröttnar man A-L-D-R-I-G. Monty Python är kult, Monty Python är bäst.
Allt som kommer efter dom är dåliga kopior. Sorry to say it, men once you've seen Monty Python, there's never going to be anything as good as them.

Jag tänkte här lägga upp mina favoritscener från "The Meaning of Life". Först skulle det vara favoritsceN, men sedan kom jag på att, fan, det går inte att välja ut just ONE, utan det fick istället bli favoritsceNER.

Enjoy, and laugh!

Här är den första, det är en katolsk familj med, tja, "Ganska" många medlemmar. Haha. Låten är helt fantastiskt klockren, loves it! Michael Palin (som spelar farsan) är min absoluta favorit-Python'are, ja, tillsammans med Terry Jones (som spelar morsan) och Eric Idle. Egentligen är hela gänget underbara, men dessa är tre är min abosluta favoriter.
Iallafall, ja... ni får helt enkelt kolla på videon. Magnifikt! ^___^



Nästa scen är Michael Palin en, speciell, officierare, eller vad fan det kallas. En högljudd och egentligen inte så bossig sådan... Haha. Så jävla roligt!



HAHAH, detta är nästan det bästa i hela filmen, "the suicidal tree". Jag minns när jag såg den här scenen för första gången för sådär sjuttio tusen år sedan, jag skrattade så jag grät. Haha. Python's animationer har alltid varit jävligt speciella och jävligt bra. Flummiga, which I like VERY much. ^^ Skrattar varje gång till den här scenen... Det är så klockrent! >___<



Hahah, det här blir den sista scenen jag lägger upp, kanske lägger upp fler sedan när jag kommer hem, då annat smått och gött från Python's, inte bara "The Meaning of Life", I mean, there's soooo much more I want to show you! (:
Här är iallafall ett "vanligt" kyrkomöte, eller vad det kallas... Haha, lyssna på texten på slutpsalmen! Haha!

Texten:

O Lord, please don't burn us,
Don't grill us or toast your flock,
Don't put us on a barbecue,
Or simmer us in stock,
Don't braise us or bake or boil us,
Or stir-fry us in a wok.

Oh please don't lightly poach us,
Or baste us with hot fat,
Don't fricassee or roast us,
Or boil us in a vat,
And please don't stick thy servants, Lord,
In a Rotissomat



Nu måste jag skynda mig iväg, men visst är det guld?! Ni som läser har säkert som jag sett filmen ett Antal gånger, men visst är den lika bra och rolig varje gång man ser den? Aaah! Wunderbart!

Nu ska jag snart iväg och träffa Amanda, me loves that very much. ^^

Ha, som sagt before, en trevligt lördag!

Peace.
/Liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0