It sux

Okey, look at theese lovely things:

1. Chris alla jävla spelningar i Europa är inställda pga inspelningen till hans tredje soloskiva som kommer i september, som tydligen "han där" Timbaland producerar. Jävla Timbaland. Fuck. Alltså ska jag vänta i cirka sex-sju månader på att få se Chris igen, det som har varit peppen den senaste tiden skjuts nu alltså upp ett halvår. KUL!
2. Varken vår telefon eller internet funkade tidigare idag för att comhem är en jävla, ursäkta ordvalet, fitta. Alltså kunde inte min läkare ringa mig och jag inte honom, för att få reda på vad alla femtio miljarder provsvar visade, Alltså måste jag vänta på att ett fucking BREV ska komma neddinglandes i brevlådan. Woho... Det gör mig inte alls ännu mer nervig och allmänt cp.
3. Kanske lite mes med inget Grey's idag för 5:an är gay och visar ointressant röv-ishokey istället. Tillåt mig kissa i 5:ans ansikte. Länge.
4. Jag har verkligen inga pengar och allt jag sparat ihop har jag cigarettat/supit upp i ren frustration över just pengar och well, allting i allmänhet.
6. Men fan alltså, CHRIS! Varför? Helvete. Kunde han inte typ... Jag vet inte... Spelat in skivan i höst istället? Fan, FAN, jag behövde verkligen den spelningen...

Härlig lista, huh? I bet jag peppade upp er riktigt mycket! Haha. Fan, allting sux just nu. Har ingen lust att söka jobb, ingen lust att skriva färdigt ett manus som måste vara färdigt fast jag är jävligt pepp på hela grejen, men just nu.., Blä gånger tusen, ungefär.

Jag behöver något peppande. Ge mig något peppande! Typ en man...

Nåväl. Här kommer iallafall en utav de finaste bilderna jag sett på Chris, evvah.
Damn, han är riktigt vacker, egentligen. Tänker inte på det så värst då jag är helt uppslukad i musiken (minst sagt), men då och då slår det mig... Daemn. Och framförallt, han är en så fantastisk människa.

NU SKA JAG SLUTA SKRIVA, här kommer bilden.
Ha en trevlig fortsättning på dagen och kvällen.

Peace.
/Liv.

image307

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0