I'm back!

Okej, inte för att jag Inte har uppdaterat eller suttit vid datorn de senaste dagarna/veckorna, men min dators Internet funkar äntligen!!
Kanske inte är så jävla intressant för er som läser, ni kanske bara tycker att jag låter som ännu en datornörd, men jag har varit utan mitt kära Internet alldeles för länge, and it feels good as hell, I can tell you bitches.
Argh, jag är megatrött.

Sitter och lyssnar på Chris, väldigt vackert. För ett par dagar sedan, sju för att vara helt exakt, var det precis två månader sedan jag såg honom. Fan vad tiden går, alltså. Saknar konserten, det var så magiskt... Finns ingen som fått mig att känna ren, pure lycka under så lång tid som Chris gjorde under den där cirka två timmar långa konserten.


OKEJ, nu kommer nog alla bli helt förvånade och galna/arga på mig, men jag gillar faktiskt Britneys "Gimme more". Vet inte vad det är med låten, det är bara något med den som "talar" till mig. Hah. Nej, men den är jävligt bra. The fact is att jag faktiskt funderar på att köpa hennes nya skiva när lönen kommer. Dom spelade den i en affär jag och morsan var inne i idag, det vi hörde tyckte vi var helt okej.
Känns jävligt konstigt av mig att säga så, men jaja, jag har som sagt jävligt blandad musiksmak...

Ciao på er.
Peace.
/Liv.

image186

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0